What can your organization save?

Do the check

What can your organization save?

1.

What are your annual energy costs?

€ 50.000

In which business are you working?

2.

In which business are you working?

Welding shops
3.

What's the size of your organization?

5
Calculate saving

You can also save energy costs!

Based on the provided data, a saving for your company seems possible. Enter your personal details and we will send you a free savings calculation.

Please fill out all required fields.* required fields
Contact me

Horeca

Locaties van horecabedrijven die meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar gebruiken moeten maatregelen nemen om energie te besparen. Facilicom helpt organisaties om hier aan te voldoen. Sinds 1 juli 2017 is de Erkende Maatregelenlijst Horeca actief. Dit is een lijst met maatregelen die organisaties moeten nemen om energie te besparen. Als u de lijst opvolgt voldoet u aan de wettelijke verplichting.

Horeca

Veel horecabedrijven moeten nog maatregelen nemen om energie te besparen. Met behulp van onze Erkende Maatregelen Scan (EMS) ziet u welke erkende maatregelen u moet nemen alsook de bijbehorende kosten en baten. Indien bij uw organisatie meer dan 250 Fte’s werken valt uw organisatie binnen de Europese Energie-Efficiency Richtlijn - EED. Dan moet u ook voor alle locaties die meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar gebruiken de erkende maatregelen nemen. Indien u meerdere locaties heeft kan het zijn dat u locaties mag clusteren. Facilicom zorgt dat u voldoet aan geldende wet- en regelgeving, maar het kost u niet meer dan per se nodig. Ook indien uw energieambitie hoger is dan het voldoen aan wetgeving zijn wij uw partner. Wij begeleiden u naar een CO2 neutrale organisatie uiterlijk 2050, maar zoveel eerder als u dat wenst.

To industrie view

Today our
customers save

What can Facilicom do for your organisation? We will be pleased to discuss this with you.

* required fields
Contact me Leave this field empty

More information?
We’d be happy to assist you.

Click here