What can your organization save?

Do the check

What can your organization save?

1.

What are your annual energy costs?

€ 50.000

In which business are you working?

2.

In which business are you working?

Welding shops
3.

What's the size of your organization?

5
Calculate saving

You can also save energy costs!

Based on the provided data, a saving for your company seems possible. Enter your personal details and we will send you a free savings calculation.

Please fill out all required fields.* required fields
Contact me

Vastgoed

Alle wettelijke verplichtingen op het gebied van CO2 reductie hebben grote invloed op het rendement van het bestaande vastgoed.

In 2023 moeten alle kantoren beschikken over een C label en in 2030 moeten alle label plichtige locaties beschikken over een A label en 49% minder CO2 uitstoten. Aangezien veel bestaand vastgoed niet voldoet aan deze verplichtingen zijn op korte termijn flinke investeringen nodig.

Vastgoed

Banken hebben grote bedragen gereserveerd om te investeren in het verbeteren van de labels voor bestaand vastgoed. Ook de financiers van het vastgoed lopen grote financiële risico’s indien gebouwen niet op tijd voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Wat opvalt is dat meestal de verkoper van een gebouw zo goedkoop als mogelijk een label laat opstellen i.p.v. de kopende partij. Dat is vreemd aangezien de koper van het gebouw het financiële risico loopt indien hij een gebouw koopt welke nog niet voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Door naast het energie label ook een zogenaamd maatwerkrapport op te laten stellen krijgt u inzicht welke maatregelen noodzakelijk zijn om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen inclusief bijbehorende kosten en baten. Zo heeft u zicht op het uiteindelijke rendement van uw locatie/vastgoedportefeuille.

Facilicom helpt u van A tot Z om uw vastgoed tijdig en budgetneutraal te laten voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Zo kunnen wij samen met u beleid, doelstellingen en strategie ontwikkelen alsook energie labels en maatwerkrapporten opstellen. Ook het doorbelasten en administreren van energiekosten in Multitenant gebouwen behoort tot de mogelijkheden. Graag zijn wij uw partner in CO2 reductie.

To industrie view

Today our
customers save

Wat kan Facilicom voor uw organisatie betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

* required fields
Contact me Leave this field empty

More information?
We’d be happy to assist you.

Click here